Ingeniør Asger Enggaard (senior) startede i 1943 entreprenørfirma i Aalborg. Han udviklede virksomheden til at blive en af Aalborgs største entreprenørvirksomheder med egenproduktion indenfor jord-, kloak-, beton- og murerarbejde. Vi har siden arbejdet os op til at være en af de største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer i Nordjylland.
A. Enggaard er et entreprenørfirma, der fokuserer entydigt på ansvarlighed. Som familievirksomhed gennem tre generationer, stikker vores ansvarlighed dybt.
Den bygger på nogle af de stærke menneskelige værdier, nordjyderne er kendt for. Det betyder blandt andet i praksis, at vi gør det, vi siger og at vi siger det, vi gør.
Kort sagt har A. Enggaard altid stået for ansvarligt byggeri.
Nytænkning, kreativitet og fremdrift har altid kendetegnet vores virksomhed. I generationer har vi været erhvervslivets foretrukne partner ved totalentrepriser.
Vi har den økonomiske styrke til at udvikle de projekter vi tror på. Med baggrund i solide håndværksmæssige traditioner deltager vi i alle former for byggeri.
Gennem de travle 60’ere blev hovedentreprise firmaets mest anvendte samarbejdsmodel.
I 70’erne overtog totalentreprisen denne rolle. I denne periode overtog entreprenør Jørgen Enggaard samtidig ledelsen af selskabet. Virksomhedens aktiviteter er stadig forankret omkring totalentreprisen ofte gennem udvikling af egne projekter.
Det seneste årti har været præget af et glidende generationsskifte, hvor direktør Asger Enggaard overtog ledelsen af selskabet i 2005. A. Enggaard A/S har således gennem alle årene været et familieejet selskab.
A. Enggaard A/S har domicil i Svenstrup syd for Aalborg og en afdeling i Aarhus. Med tilknyttede selskaber beskæftiger vi omkring 400 medarbejdere. Fra Svenstrup drives også en række tæt tilknyttede ejendomsselskaber.
 

 
 
A. Enggaard A/S · Marathonvej 5 · 9230 Svenstrup · Telefon 98 38 18 88 · info@enggaard.dk
Ceresbyen 64 · 8000 Aarhus C · Telefon 86 20 33 80