Du er her: Nyheder
print

Rejsegilde OPS Gellerup Nord
- 07/12/17

Onsdag, den 15. november 2017 afholdtes der rejsegilde på det nye kontorhus med tilhørende P-hus for byggeriets håndværkere, bygherre, rådgivere, kommende brugere samt medarbejdere hos AE-gruppen.

Projektleder hos Aarhus Kommune, Bente Damsgaard Sejersen, bød velkommen - og derefter fulgte talerækken af rådmand for Teknik & Miljø, Kristian Würtz, afdelingschef hos A. Enggaard A/S, Peter Thorsgaard og seniorpartner hos Arkitema Architects K/S, Glenn Elmbæk.

Der var roser til såvel håndværkerne som alle øvrige parter i byggeriet for det gode løsningsorienterede samarbejde, den åbne dialog og den gode stemning, der hersker på byggepladsen. Visionerne for projektet har fra begyndelsen været store, og byggeriet er med til at markere en omdannelse af Gellerup. Bygningerne understøtter helhedsplanen med stort fokus på en stærk arkitektur, inklusion og bæredygtighed.

Aarhus Kommune glæder sig til at få en "hård pakke" under juletræet i 2018.
Der var tilmeldt ca. 250 personer til rejsegildet - og efter talerne var der pølser med tilbehør samt kaffe og kransekage. Selv om den runde glaselevator p.t. endnu ikke er monteret, benyttede rigtig mange sig af lejligheden til at bestige trappetårnet og nyde det flotte solskinsvejr og den imponerende udsigt fra kontorhusets Rooftop på 6. etage.

 Fakta om byggeriet:
For Aarhus Kommune opfører A. Enggaard A/S et nyt kontorhus til ca. 950 medarbejdere i Gellerup. Herudover indeholder projektet politstation, iværksættermiljø, værksteder, kafferisteri, café og restaurant. Bebyggelsen er i alt på ca. 40.000 m², fordelt med ca. 23.000 m² kontorhus, 7.200 m² kælder samt 9.800 m² P-hus. 

Gruppen bag projektet består af:
Totalentreprenør:
A. Enggaard A/S

Bygherre:
Aarhus Kommune

Rådgivere:
Cowi A/S
Arkitema Architects K/S
Niras A/S


Teknik & Drift:
Caverion Danmark A/S

Byggeperiode
Juni 2016 - december 2018

Tilbage til oversigten
Tilbage til forsiden

 
 
 
A. Enggaard A/S · Marathonvej 5 · 9230 Svenstrup · Telefon 98 38 18 88 · info@enggaard.dk
Ceresbyen 64 · 8000 Aarhus C · Telefon 86 20 33 80