Er du én af vores nye struktørelever?

Er du en af vores nye struktørelever?

Synes du ligesom os, at entreprenørbranchen er vildt spændende?

A. Enggaard søger engagerede elever, der har mod på en udfordrende ungdomsuddannelse som bygningsstruktør eller anlægsstruktør.


Hvis du kan se dig selv som en del af et team, der arbejder med store byggeprojekter, så kan A. Enggaard tilbyde dig en spændende ungdomsuddannelse, hvor du får svendebrev som bygningsstruktør eller anlægsstruktør.


A. Enggaard er en af landets største entreprenørvirksomheder. Vi arbejder med totalentrepriser og projektudvikling over hele landet med udgangspunkt i vores hovedsæde i Aalborg og de to afdelinger i Aarhus og Fredericia.


Bolig- og erhvervsbyggerierne på Østre Havn i Aalborg, Z-husene i Aarhus, Hotel Alsik i Sønderborg og de store kloakforsyningsarbejder Ved Stranden i Aalborg er blandt de senere projekter, hvor vores struktørelever arbejder side om side med faglærte struktører, ingeniører og formænd.


Vi har rigtigt travlt og har derfor behov for nye dygtige struktørelever i alle tre afdelinger. Vi ansætter løbende, så hold dig ikke tilbage, hvis du har mod på en ungdomsuddannelse med mange jobmuligheder.


I højderne eller under jorden?


Som bygningsstruktørelev arbejder du populært sagt med alt over jorden. Du kan komme til at bygge boliger, fabrikker, m.v., og du skal være klar til at arbejde i højderne.


Som anlægsstruktørelev arbejder du på eller under jorden. Du kan komme til at etablere kloakledninger, bygge veje, fortove, pladser, betonbelægninger osv.


For begge uddannelser gælder, at der er gode muligheder for fastansættelse hos os, når du har svendebrevet i hus. Du kan også videreuddanne dig i virksomheden til f.eks. formand eller byggetekniker.


Du kan læse mere om uddannelserne på Blivstruktør.dk


Personlig vejleder

Det er vigtigt for os, at du får et alsidigt uddannelsesforløb med faglige udfordringer og god rådgivning. Derfor får du en personlig vejleder, der vil guide dig gennem din uddannelse på arbejdspladsen og skolen.


Vi lægger vægt på et godt kollegialt arbejdsmiljø, hvor udfoldelsesmulighederne er store, og alle medarbejdere er klar til at tage initiativ og ansvar. Vi forventer, at du:


- har gode samarbejdsevner, er ansvarsbevidst og møder til tiden

- har mod på mange forskellige opgaver på skiftende arbejdspladser rundt i landet

- er robust og omhyggelig – og klar til at arbejde ude i al slags vejr

- har kørekort til personbil (hvis du er fyldt 18 år)

- har afsluttet folkeskolen eller grundforløbet på en erhvervsskole


Hvis du vil sende en ansøgning eller har lyst til at høre mere om uddannelsernes indhold, løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte:


Bygningsstruktør, Fredericia:

Bernhard Sang Petersen - [email protected] - mobil 28 92 9693

Bygningsstruktør, Aarhus:

Nicolaj Bech - [email protected] - mobil 21 39 04 51

Bygningsstruktør, Aalborg:

Leif Birkbak - [email protected] - mobil 20 24 83 15

Anlægsstruktør (hele landet)

Leif Birkbak - [email protected] - mobil 20 24 83 15Kort om A. Enggaard A/S:

A. Enggaard A/S er et familieejet selskab gennem tre generationer med domicil i Svenstrup syd for Aalborg og afdelinger i Aarhus og Fredericia. Vi er en af Danmarks førende totalentreprenører og projektudviklere og i de senere år har vi haft fokus på adskillige OPP- og OPS-byggerier. Fra Svenstrup drives også en række tæt tilknyttede ejendomsselskaber. Med tilknyttede selskaber beskæftiger vi omkring ca. 500 medarbejdere. Vi er kendt for, at vi gør det, vi siger - og at vi siger det, vi gør. Uanset om vi er alene om projekterne – eller om det gennemføres i nært samarbejde med håndplukkede partnere, lægger A. Enggaard A/S hele sin sjæl i ansvarligt byggeri. Vi har den økonomiske styrke til at udvikle de projekter, vi tror på og med baggrund i solide håndværksmæssige traditioner deltager vi i alle former for byggeri.

Se mere på www.enggaard.dk