Regnskabsassistent til økonomiafdelingen

A. Enggaard koncernen er en af Danmarks største entreprenører, by-/ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer. En familievirksomhed gennem tre generationer, som fokuserer entydigt på ansvarlighed.


Til kontoret i Svenstrup søger vi en erfaren medarbejder til fuldtidsbeskæftigelse (evt. deltid efter nærmere aftale) i økonomifunktionen i A. Enggaard-koncernen, som omfatter vores entreprenørselskab samt udlejnings- og udviklingsselskaber. Entreprenør- og udviklingsaktiviteten samt ejendomsporteføljen er de seneste år vokset støt, og særligt ejendomsporteføljen forventes at stige væsentligt de kommende år.


Arbejdsopgaver

Selvstændigt ansvar for bogholderiopgaver

  - Bogføring

  - Afregning af moms

  - Opfølgning vedr. debitorer

  - Bogholderiafstemning, herunder forberedelse af regnskabsmateriale til revision

  - Sædvanlige bogholderiopgaver i øvrigt

Ad-hoc opgaver


Kvalifikationer

Du har relevant uddannelse og erfaring med udførelse af nævnte opgaver. Som person er du flittig, omhyggelig, ansvarsbevidst, fleksibel og har et godt humør. Vi forventer, at du er indstillet på at arbejde i en koncern, hvor tingene til tider går stærkt, og hvor forandring er en del af hverdagen. Du skal kunne trives med forskellige opgaver og formå at prioritere dine opgaver i samarbejde med dine kolleger. Du må være indstillet på i travle perioder at yde en ekstra indsats.


Erhvervserfaring

Du har en del års erfaring med arbejdsopgaverne i et bogholderi.


Vi tilbyder

- Et job med afvekslende opgaver og muligheder for at påvirke indholdet

- Et godt arbejdsklima

- Løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer


Langsigtede løsninger og relationer

A. Enggaard A/S er en familieejet virksomhed, hvor fokus ligger på langsigtede løsninger og relationer, og hvor virksomhedens bedste på den lange bane altid prioriteres højest. Her stortrives medarbejdere, der er glade for at påtage sig ansvar i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med snusfornuft, arbejdsomhed og holdånd i højsædet. Organisationen er levende og har en flad struktur med højt til loftet.


I A. Enggaard A/S er der en rigtig stærk kultur med stort fokus på gode sociale relationer og arrangementer.


Spørgsmål

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Mette Toft Kristensen på tlf. +45 28492192 eller mail [email protected].


Tidsfrist

Ansøgning inkl. CV sendes pr. e-mail senest den 30. april 2023 til [email protected]. Vi holder løbende samtaler.


Vi glæder os til at høre fra dig!