Advokatsekretær til juridisk afdeling

A. Enggaard koncernen er en af Danmarks største entreprenører, by-/ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer. En familievirksomhed gennem tre generationer, som fokuserer entydigt på ansvarlighed.


Til kontoret i Svenstrup søger vi en erfaren advokatsekretær/juridisk assistent til fuldtidsbeskæftigelse (evt. deltid efter nærmere aftale) til at indgå i samarbejde med vores advokater/jurister i A. Enggaard koncernen.

Kvalifikationer:

Du er uddannet advokatsekretær og har erfaring med udførelse af opgaver primært indenfor fast ejendom og selskabsret. Som person er du flittig, omhyggelig, ansvarsbevidst, fleksibel og har et godt humør. Vi forventer, at du er indstillet på at arbejde i en koncern, hvor tingene til tider går stærkt, og hvor forandring er en del af hverdagen. Du skal kunne trives med forskellige opgaver og formå at prioritere dine opgaver i samarbejde med dine kolleger.


Erhvervserfaring:

Du har en del års erfaring med arbejdsopgaverne fra advokatvirksomhed eller tilsvarende job.


Vi tilbyder:

  • Et job med afvekslende opgaver og muligheder for at påvirke indholdet.
  • Et godt arbejdsklima.
  • Løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer.


Langsigtede løsninger og relationer:

A. Enggaard A/S er en familieejet virksomhed, hvor fokus ligger på langsigtede løsninger og relationer, og hvor virksomhedens bedste på den lange bane altid prioriteres højest. Her stortrives medarbejdere, der er glade for at påtage sig ansvar i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med snusfornuft, arbejdsomhed og holdånd i højsædet.

Organisationen er levende og har en flad struktur med højt til loftet.

I A. Enggaard A/S er der en rigtig stærk kultur med stort fokus på gode sociale relationer og arrangementer.


Spørgsmål:

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Maibritt Langagergaard på tlf. +45 28 43 47 65, mail: [email protected].


Tidsfrist:

Ansøgning inkl. CV sendes pr. e-mail senest den 1. december 2021 til [email protected].


Vi glæder os til at høre fra dig.