Åbningen af ny Netto i Gellerup rykker nærmere

Til december åbner Salling Group en Netto i stueetagen af et nyt kontorbyggeri i Gellerup. Nu er byggeriet blevet fejret med et rejsegilde.


Udviklingen af Gellerup til en attraktiv bydel går stærkt i disse år. Det ses blandt andet på Kirsten Holsts Gade, hvor entreprenør og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard er i fuld gang med opførelsen af et nyt 3.900 kvadratmeter stort kontorbyggeri, der foruden kontorlejere skal huse en ny Netto-butik i stueetagen.


Byggeriet har netop rundet en ny milepæl, og i denne uge blev håndværkerne fejret til et rejsegilde, der fandt sted i netop de kommende lokaler til Netto.


- Den nye Netto kommer til at bidrage positivt til Gellerup og er desuden et godt eksempel på bydelens store udvikling og potentiale. Vi er stolte over at være en del af udviklingen, og der skal lyde en stor tak til alle håndværkere for det gode arbejde og ikke mindst til Salling Group for et godt samarbejde, siger Jens Skinnebach, afdelingschef i A. Enggaard.


- Vi ser meget frem til snart at kunne byde kunder velkommen til Netto i Gellerup, som bliver vores bud på fremtidens discountbutik, som derigennem kommer til at bidrage til områdets spændende udvikling, siger senior development manager i Salling Group, Klaus Bugge Andersen.


Kontorbyggeriet med den nye Netto er en del af det kommende Gellerup-område Helheden, der foruden kontorbyggerier også vil rumme boligkvarteret Abildhøj og Gellerup Friplejehjem, der skal drives af Danske Diakonhjem. Både Abildhøj og Gellerup Friplejehjem opføres og ejes af A. Enggaard og pensionskassen PKA.


Netto-butikken slår dørene op til december, mens de godt 400 boliger i Abildhøj bliver klar i etaper. Første etape bestående af 80 lejligheder er klar til indflytning i foråret 2023.