Bygge- og/eller projektleder til Region Syddanmark

A. Enggaard A/S Region Syddanmark er i en rivende udvikling. Vi har sat overliggeren højt – vi vil nemlig opbygge den bedste entreprenørafdeling i Syddanmark, hvor vi ved sammenhold og fællesskab skaber de bedst mulige resultater, som vi og vores kunder kan være stolte af.


Derfor bygger vi nu videre på vores team, hvor arbejdsglæde, et godt arbejdsmiljø, spændende projekter og frihed under ansvar vægtes højt.


Enggaard søger en erfaren bygge- og/eller projektleder

Til vores afdelinger i Odense eller Fredericia søger vi en erfaren bygge- og/eller projektleder, der er villig til at tage førertrøjen på.


Vi forventer, at du har erfaring med projekteringsledelse, ligesom du har overblik og styr på planlægning samt god og sikker byggeskik. Du skal trives med at have mange bolde i luften på én gang – og samtidig være kvalitetsbevidst og kundeorienteret i dit daglige arbejde. Vigtigst af alt, så er du en holdspiller, der trives blandt dine kollegaer.


Desuden er det en stor fordel, hvis du har kendskab til det fynske område – særligt Odense.


Dine opgaver vil blandt andet involvere:

 • Kalkulations- og tilbudsarbejde – verificering af priser
 • Projektering – sikre de rigtige løsninger
 • Indkøb og entrering – gøre det gode indkøb
 • Byggeledelse – sikre tid, økonomi og kvaliteten samt ikke mindst det gode arbejdsmiljø
 • Aflevering – sikre den mangelfrie rettidige aflevering til kunden


Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os.


Vi tilbyder:

 • Glade og dedikerede kolleger og en uhøjtidelig organisation med højt til loftet
 • Et socialt fællesskab med et højt niveau af aktiviteter og arbejdsglæde
 • Et fagligt ambitiøst og inspirerende miljø med fokus på bl.a. din personlige udvikling
 • Spændende og udfordrende opgaver
 • Mulighed for at være en del af udviklingen af en ny afdeling
 • Løn efter kvalifikationer

Hvad har vi af forestående opgaver, hvortil vi mangler dig?

Vi har gang i flere store og spændende projekter i regionen, hvor vi nu har brug for flere kræfter. Her kan nævnes opførelse af:

 • Kongebrohuset i Sønderborg bestående af 28 eksklusive ejerlejligheder.
 • Byudviklingsprojektet på Rugårdsvej i det centrale Odense med cirka 300 boliger fordelt i tre klyngehuse samt to boligtårne på henholdsvis 14 og 20 etager.
 • Igangsætning af vores første kommende projekt ved Odense Havn på Pakhuskajen, bestående af cirka 350 boliger fordelt i tre klynger.
 • Opstart på OPP Psykiatrien ved OUH i Odense, som er 20.000 m2 fordelt på 142 stuer med tilhørende fællesrum, behandlerrum, administration m.v.


Ud over ovenstående har vi desuden mange andre bolde i luften, som vi gerne vil have din hjælp til at gribe.


Om A. Enggaard A/S

A. Enggaard er et entreprenørfirma, der siden opstarten i 1943 i Aalborg har udviklet sig til at være en af de største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer i Jylland samt på Fyn og Sjælland. I 2004 udvidede vi med afdeling i Aarhus og i 2017 blev afdelingen i Fredericia opstartet – og nu er vi så i gang med at etablere kontor i Odense.


Nytænkning, kreativitet og fremdrift kendetegner vores virksomhed. I generationer har vi været erhvervslivets foretrukne partner ved især totalentrepriser og i adskillige år også med OPP-projekter.


Vi har den økonomiske styrke til at udvikle de projekter, vi tror på, og med baggrund i solide håndværksmæssige traditioner deltager vi i alle former for byggerier. Vi udfører i egenproduktion anlægsarbejder, beton og elementmontage. Dertil indgår vi desuden i ejerkredsen af flere håndværksmæssige firmaer, såsom murer, tømrer, stål m.v.

Gennem tiden har vi bygget alle former for byggerier – lige fra parkeringshuse, domiciler, hoteller, butikscentre, boliger til musikhuse og sportsstadions.


Interesseret? Kontakt os:

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Palle Priska på tlf. 21690807.

Ansøgning samt CV bedes sendes til: [email protected].

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, så ansøgninger behandles løbende. 


Vi glæder os til at høre fra dig!