Ingen kigger dig over skuldrene

Aarhus, den 07. maj 2018


Ruddi Olsen har været ansat hos A. Enggaard siden 2004. Ruddi har tidligere været ansat hos Hoffmann A/S, hvor han mødte Asger Enggaard første gang. Da Hoffmann i en periode havde mindre at lave, blev Ruddi og hans sjak spurgt af Asger, om han havde lyst til at skifte til A. Enggaard i Aarhus:

- Jeg har kendt Asger Enggaard i mange år, og jeg har altid haft fornemmelsen af, at Asger gerne vil, at man omgås ham som alle andre. Det giver en helt speciel og positiv kultur med en meget kort beslutningsproces, en flad organisation, frie forhold og en udpræget grad af frihed under ansvar, forklarer Ruddi Olsen.

Ruddi kom med på det hold, der skulle stå for Aarhus-kontorets første store opgave, nemlig udbygningen af Musikhuset Aarhus. Ruddi er uddannet i en tømmerhandel og har arbejdet sig op inden for byggeriet. Han startede som sjakbajs hos A. Enggaard og går i dag som formand i Ceresbyen:

- Den store grad af frihed skal naturligvis administreres rigtigt. Det betyder dog ikke, at der ikke er plads til at begå fejl, og der er ingen, der kigger over skuldrene, fortsætter han.

Ruddi fremhæver, at hvis man først er blevet ansat hos A. Enggaard, så er der stor sandsynlighed for, at man bliver i virksomheden. Det er meget tilfredsstillende, at A. Enggaard ofte selv er både bygherre og entreprenør. A. Enggaard ejer grunden og opfører selv de ønskede byggerier. Det giver en helt anden tilgang til tingene.

Ruddi deltog med ledsager til A. Enggaards 75 års jubilæumsfest på Spritfabrikken i Aalborg den 4. maj 2018.