Projektchef til nyoprettet stilling

Trives du med stort økonomisk projektansvar og kan du se dig selv stå i spidsen for nogle af Danmarks største totalentrepriser og udviklingsprojekter, så grib denne mulighed for et job som projektchef ved A. Enggaard.


A. Enggaard har for længst slået sit navn fast som en af Danmarks førende entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer. De står bag blandt andre prestigeprojekterne Alsik Hotel og Spa i Sønderborg, Musikteateret og Ceresbyen i Aarhus, Kalvebod Brygge i København, Østre Havn i Aalborg og udviklingen af Kanalbyen i Fredericia. Det igangværende store projekt i Slagteribyen i Odense, som omhandler 400 boliger, vil ligne et af de fremtidige projekter, du vil komme til at stå i spidsen for. Vi forventer der tilkommer flere større projekter i Odense-området i nærmeste fremtid, som du vil få ansvaret for.


I denne nyoprettede projektchef-stilling, bliver du A. Enggaards ambassadør og primære ansvarlige for at lede arbejdet med at udvikle og gennemføre byggesager på +200mil. i og omkring Syddanmark.


Dit primære ansvarsområde er bredt, med overordnet fokus på kvalitet og økonomi

Som projektchef kræver arbejdsopgaverne, at du trives med en høj grad af selvstændighed, sætter overlæggeren så højt som muligt, går forrest og tager ansvar for både dig selv og dit team. Der er nu 16 projektledere i afdelingen og det forventes at skulle øges til 25 mand inden for de næste par år. Du er helt naturlig en del af denne vækstplan og succes for at det lykkedes.


Du får ansvaret for alle former for opgaver inden for byggeri, lige fra projektudviklingssager, totalentrepriser og hovedentrepriser i tæt samarbejde med kalkulatører og rådgivere m.v.

Du opsætter de overordnede økonomiske rammer for opgaven, foretager kontraktforhandlinger og sikrer de kommende processer, herunder opsætning af byggeriets økonomi, myndighedsforhold, byggeriets planlægning, indkøb, gennemførelse og aflevering.


Kompetent og erfaren projektchef med gode lederegenskaber

Vi forventer du kommer fra en lignende stilling, hvor du er vant til at håndtere store totalentrepriser og projektudviklingssager de sidste +10 år i din karriere. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, evt. bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende. Du kommer med solid indsigt i byggetekniske, økonomiske og lovgivningsmæssige udfordringer forbundet med større projektudviklingssager.


Dine ledelsesmæssige værktøjskasse er fyldt godt op, og du brænder for at motivere og udvikle dine projektledere som du møder i deres respektive omgivelser. Du arbejder struktureret, præcist og med god energi og højt humør, der sikrer du og dit team kommer i mål til tiden, på en god og ordentlig måde.


Dine forhandlingsevner er meget veludviklede, og du håndterer sager med bygherrer, myndigheder, rådgivere og underentreprenører på bedste vis, og efterlader et godt indtryk som A. Enggaards ambassadør.


Som person er du rolig, troværdig og har et positivt sind. Du er udadvendt og kommunikerer direkte og ærligt og altid med respekt for dine medmennesker.


Om din arbejdsplads i A. Enggaard A/S

A. Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer, med hovedkontor i Svenstrup ved Aalborg og med regionskontorer i Aarhus og Fredericia.


Vi er en familieejet virksomhed med fokus på langsigtede løsninger og relationer. Her stortrives medarbejdere, der gerne går i spidsen og er glade for at påtage sig ansvar i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med snusfornuft, arbejdsomhed og holdånd som nøgleord. Organisationen er levende og har en usædvanlig flad struktur med højt til loftet. Her er to dage sjældent ens, og udfoldelsesmulighederne er derfor store.


Afdelingschef Palle Priska, som du refererer direkte til, udviser stor tillid, frihed og ansvarlighed til sine medarbejdere.


Han er respekteret i branchen for hans ligefremhed, jyske rolighed og positive tilgang til både sagerne og medarbejderne. Palle har indført begrebet ”Man skal fløjte når man kører på arbejdet og når man kører hjem igen”. Med det mener han, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og man skal glæde sig både til at møde sine kolleger og drive sine projekter.


Hvad tilbyder vi dig?

Du bliver tilbudt en fleksibel stilling, hvor du primært kommer til at blive knyttet til Fredericia-kontoret. Dog forventer vi du får en fast gang på et satellit-kontor i Odense, da dine store sager vil være relateret til Odenseområdet de næste par år.


Du bliver tilbudt en funktionær-løn fastsat efter kvalifikationer plus en pensions-/sundhedspakke og bonus der kan forhandles på sigt. Din arbejdstid følger byggesagerne, med frihed til selv at detailplanlægge den ud fra de værende opgaver og dit team. Kontoret i Fredericia som er forholdsvis nyt og ligger ved havnen i Port House, har du mulighed for at spise med i kantinen, som serverer kokketilberedt menuer. Der er ligeledes madordning på byggepladserne.


Motivationsfaktorerne har vi også på plads. Du får et job med meget ansvar, frihed til planlægning og et fagligt stærkt hold i ryggen. Hos os kan du udfolde dine præstationsmuligheder, videreudvikle dig og projekterne, få stor indflydelse og anerkendelse. Du vil også blive en vigtig brik i den videre udvikling af afdelingen som helhed, herunder tiltrække nye medarbejdere, ligesom du skaber de gode kunderelationer. Deltagelse i netværksmøder er også en del af jobbet. Du får tilbudt efteruddannelse som giver mening for dig og din rejse i virksomheden.


Du kan læse mere om A.Enggaard her.


Praktisk information og ansøgning

Er du interesseret og kan du se dig selv i jobbet, så ansøg jobbet ved at trykke på ”ansøg” knappen. Vi vil gerne læse dit CV, motiverede ansøgning og relevante dokumenter.


Har du spørgsmål omkring jobbet, projekterne eller kulturen mv. er du velkommen til at ringe til Palle Priska på tlf. 2169 0807 eller på mail palle.p@enggaard.dk.


Rekrutteringsprocessen er håndteret af Optimum HR og har du spørgsmål til processen er du velkommen til at ringe til konsulent Nadja S. Fuglsang på tlf. 31316797 eller maile på nadja@optimumhr.dk.


Samtaler afholdes løbende, der benyttes personlighedsanalyser og IQ potentiale tests i forbindelse med 2. samtaler.


Stillingen forventes besat hurtigst muligt.