Vi søger en erfaren projektleder

Til nye projekter i Aalborg området søger vi en erfaren projektleder. Stillingen skal tilknyttes vores afdeling i Svenstrup.


Vi er ca. 25 medarbejdere i BYG afdelingen i Svenstrup med tæt tilknytning vil vores jordafdeling, udviklingsafdeling, ejendomsafdeling og administration, som også er placeret i Svenstrup. Vi er tilsammen ca. 100 medarbejdere på kontoret.


Du vil møde en flad organisation, hvor hjælpsomheden og samarbejdet mellem kollegaer på hele kontoret er i højsædet. Du vil desuden opleve en høj grad af frihed under ansvar mht. styring af byggeprojekter, så dit fokus kan være på byggeopgaven.


Arbejdsopgaver

 • Projekteringsledelse i relation til vores egenudviklede sager, men også med traditionelle licitationsentrepriser.
 • Projektledelse af større totalentrepriser, herunder håndtering af samarbejdet med både bygherre, rådgiver, myndigheder og entreprenører/leverandører mm.
 • Ansvar for kalkulation af opgaven, i samarbejde med vores kalkulationsafdeling, og efterfølgende ansvar for opfølgning på projektøkonomi.
 • Ansvar for forhandling med rådgivere, leverandører og entreprenører.
 • Ansvar for indkøb af rådgiverydelser, leverancer og entrepriser mm.


Du vil med andre ord være ansvarlig for gennemførsel af byggeprojekter fra den første idé til aflevering. Herunder bidrage med dine faglige input og løsninger, der kan optimere projektets design ud fra et økonomisk perspektiv. Det gælder især i relation til et driftsperspektiv, da størstedelen af projekterne vil være interne og du således også vil skulle medvirke til at vurdere løsninger i hele bygningens levetid.


Kvalifikationer

 • Du er uddannet ingeniør eller tilsvarende.
 • Du har minimum 10-15 års erfaring med håndtering af større byggeopgaver.
 • Du har minimum 5-10 års erfaring med projekteringsledelse (fx som totalentreprenør).
 • Du har en velkvalificeret baggrund med indsigt i byggeriets tekniske aspekter, og du er videbegærlig med lyst til at kaste dig over nye tekniske udfordringer og løsninger i forbindelse med både projektering og byggeri.
 • Du er en god købmand, og har en snusfornuftig tilgang til forhandlinger.
 • Du har altså begge ben godt plantet på jorden, og har med dine gode købmandsevner en appetit på at bryde komplicerede udfordringer ned til simple tekniske løsninger, der kan tegnes og bygges.


Vil tilbyder

Et fuldtidsjob i en stor og velkonsolideret privatejet virksomhed, hvor organisationsstrukturen er flad med korte kommunikationsveje. Rig mulighed for at deltage i vores mange sociale arrangementer og aktiviteter.

En virksomhed hvor vi lægger stor vægt på ordentlighed, omhyggelighed og loyalitet til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.

Vil du vide mere om A. Enggaard A/S, så kig på vores hjemmeside enggaard.dk.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt i forhold til de stillede krav og kvalifikationer.


Tiltrædelse

Snarest.


Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Kristoffer Styrup på tlf.: 61627196 eller e-mail kristoffer.s@enggaard.dk

Ansøgning og CV bedes sendt til Kristoffer Styrup på e-mail: kristoffer.s@enggaard.dk.

Ansøgningsfrist: den 11. maj 2020.


Om A. Enggaard

I 1943 startede ingeniør Asger Enggaard (senior) et entreprenørfirma op i Aalborg. Han udviklede virksomheden til at blive en af Aalborgs største entreprenørvirksomheder med egenproduktion inden for jord-, kloak-, beton- og murerarbejde. Siden da er A. Enggaard blevet en af de største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer i Nordjylland.

A. Enggaard udfører opgaver i alle størrelser og arbejder med totalentrepriser, projektudviklingsopgaver samt OPP. Firmaet er familieejet i trejde generation og er kendetegnet ved en flad struktur, hvor kompetencer og ansvar går hånd i hånd. Der fokuseres entydigt på ansvarlighed – både internt og over for virksomhedens kunder.

A. Enggaard A/S har domicil i Svenstrup syd for Aalborg og en afdeling i Aarhus og Fredericia. Der er omkring 300 personer beskæftigde i A. Enggaard (2017) – heraf ca. 140 funktionærer og ca. 160 timelønnede.