Multihal - Skejbyen, Risskov

Den eksisterende idrætshal er bevaret og renoveret, den indgår i et aktivitetstorv til bydelens beboere. Multihallen bliver derved en dominerende del af områdets aktiviteter.


Multihallen består af: En idrætshal, et fitnessrum, et musiklokale, et fællesrum, køkken og et cafeområde (som man som beboer, kan leje/låne til private arrangementer), to gæsteværelser samt to omklædningsrum med badefaciliteter og tilhørende toiletter.

Man kan benytte sig af det grønne areal, der ligger tæt ved hallen, og fra vinteren 2021 er der klargjort en super fed multibane lige udenfor døren samt dertilhørende ude fitness.


Alle beboer i ”Skejbyen” får adgang til en App kaldet ”Min bydel”.


App’en bliver et samlingspunkt for mange muligheder og fælles-skaber, hvor man eks. kan melde sig til fællesspisning i hallen, booke arrangementer i forsamlingshuset, booke tider i hallen til enten badminton, fodbold eller anden form for aktivitet – inde som ude.

Hallen, bliver flittigt brugt af glade brugere – blandt andet Idræts-center Aarhus, som er Idræt for voksne udviklingshæmmede, der på ugebasis benytter sig af faciliteterne i Multihallen.

Byggeår
2018 - 2021
Ingeniør
Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S
Bygherre
PS PKAE
Beliggenhed
Eya Jensens Gade 54, 8240 Risskov
Størrelse
1.800 m²