Lærernes pension, omr. 3, Nørresundby

På Laurits Hauges Vej 1 opfører A. Enggaard A/S og Lærernes pension ca. 2.000 m2 boliger. Bebyggelsen er opføres i 5 etager inkl. kælder og kommer til at rumme 28 2- og 3-værelses lejligheder. Bebyggelsen er samlet ca. 2.500 m2, inkl. kælder fordelt med ca. 500 m2 på hver etage. 

I kælderen er der depotrum til hver lejlighed på ca. 4m2, 40m2 teknik rum, opbevaringsplads til barnevogne og 54 stk. cykelstativer. Stuen til 3. sal lejligheder rummer de 28 lejligheder, på ca. 70m2 hver. Hver lejlighed har sin egen terrasse eller altan.

På taget vil der blive opsat ca. 55m2 solceller. Taget bliver udført som fladt tag, med murkrone. Bygningen bliver ventileret med et centralt anlæg beliggende i kælderen.

Bygningen opføres som et elementhus, hvor de bærende vægge er udført i beton. Facaderne bliver skalmuret med rød mursten. Indvendige vægge er udført som porebeton. Vinduer og døre er i træ/alu.

Byggeår
2017-2018
Ingeniør
Niras A/S
Bygherre
Lærernes Pension
Arkitekt
Bjørk & Maigård ApS
Beliggenhed
Laurits Haugesvej 1, 9400 Nørresundby
Størrelse
Ca. 2.200 m²