Praktikant til Østre Landsret, Kbh.

Projektet

Projektet, der er bestilt af Bygningsstyrelsen på vegne af Domstolsstyrelsen, er udbudt som et offentlig-privat-partnerskab (OPP), og som OPP-leverandør bliver A. Enggaard A/S ansvarlig for både opførelsen samt den efterfølgende drift, vedligehold og rengøring mv. i en 20-årig periode. Velliv er investorer på projektet, mens Henning Larsen Architects A/S og Norconsult A/S er tilknyttede rådgivere.

Bygningen skal opføres på den 4.600 m2 store grund i Trælastholmen i Københavns Nordhavn, som Bygningsstyrelsen i 2017 købte af By & Havn. Bygningen er på 16.000 m2 + 4000 m2 kælder. Den nye Østre Landsret skal blandt andet rumme retssale, administration, forhal, café og kantine, og selve bygningen skal gennem sin arkitektur signalere troværdighed og fremstå imødekommende og tryghedsskabende. Dertil kommer, at bygningen ligeledes skal bæredygtighedscertificeres efter DGNB-standarden.

Opførelsen af den nye Østre Landsret skal efter planen opstartes i sommeren 2019 og stå klar til ibrugtagelse i slutningen af 2021.


Vi tilbyder

I en praktikperiode hos os vil du være fast tilknyttet et team på byggepladskontoret på Nordhavnen. Teamet er på ca. 8 personer – bestående af projektchef, projektledere og byggeledere. Du vil få selvstændige opgaver, blive udfordret og få travlt, men du vil også blive ført sikkert igennem praktikforløbet af teamet.

Start fra ca. d. 1. august 2021 - ca. d. 1. februar 2022.


Dine arbejdsopgaver

· Deltagelse i projektering

· Entreprisestyring

· Planlægning

· Deltagelse/afholdelse bygge- / sikkerhedsmøder

· Tilsyn på byggepladsen / kvalitetssikring

· Håndtering af sikkerhed på byggepladsen


Som praktikant får du mulighed for at deltage i alle processer. Du får mulighed for at få indsigt i økonomi håndtering, bygherremøder, projekteringsmøder, projektgruppemøder osv.


Beskæftigelses- og karrieremuligheder

I A. Enggaard har vi praktikanter tilknyttet de fleste projekter, og ofte ender disse praktikanter med at blive ansat i firmaet efterfølgende. Derfor kan du se dit praktikforløb hos os som en investering i fremtiden, og du er selvfølgelig velkommen til at søge job hos A. Enggaard, når du har afsluttet dit studie.


Løn– og ansættelsesforhold

Ingeniør-praktikanter bliver aflønnet efter IDA’s overenskomst.


Særlige udfordringer i jobbet

På et byggeri som vores er det utrolig vigtigt at følge alle sine opgaver helt til dørs. Små og store udfordringer, som opstår undervejs, skal håndteres og lukkes, så hurtigt som muligt. Vi har derfor meget stort fokus på eksekvering og struktur i vores arbejde – og vi løfter i flok, hvis en i teamet har brug for assistance.


Interesseret?

Vil du vide mere om praktikpladsen, kan du kontakte projektleder John Groth, tlf. 6163 8393, [email protected]

Sidste ansøgningsfrist d. 30. juni 2021.

Fakta

Om A. Enggaard

I 1943 startede ingeniør Asger Enggaard (senior) et entreprenørfirma op i Aalborg. Han udviklede virksomheden til at blive en af Aalborgs største entreprenørvirksomheder med egenproduktion inden for jord-, kloak-, beton- og murerarbejde. Siden da er A. Enggaard blevet en af de største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer i Nordjylland.

A. Enggaard udfører opgaver i alle størrelser og arbejder med totalentrepriser, projektudviklingsopgaver samt OPP. Firmaet er familieejet i tredje generation og er kendetegnet ved en flad struktur, hvor kompetencer og ansvar går hånd i hånd. Der fokuseres entydigt på ansvarlighed – både internt og over for virksomhedens kunder.

A. Enggaard A/S har domicil i Svenstrup syd for Aalborg og en afdeling i Aarhus og Fredericia. Der er omkring 300 personer beskæftigede i A. Enggaard (2017) – heraf ca. 140 funktionærer og ca. 160 timelønnede.


OPP (Offentlig-private partnerskaber)

OPP er en form for samarbejde mellem en offentlig og en privat part om gennemførelse af et projekt, hvor ansvar og risici fordeles til den part, der bedst og billigst kan håndtere dem. Samarbejdsformen kan give en række fordele og er i ind- og udland anvendt til at opføre og drive bl.a. skoler, kontorer, sygehuse, veje, broer og jernbaner.