Om A. Enggaard A/S

A. Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer. Vi er en familievirksomhed gennem tre generationer, som fokuserer entydigt på ansvarlighed. Vi løser opgaver inden for byggeri, anlæg, Offentlige Private Partnerskaber (OPP) og varetager en lang række andre bygge- og ejendomsrelaterede byudviklingsprojekter i hele landet.

Vi har de senere år gennemført en række større byudviklingsprojekter, heriblandt Ceres Byen i Aarhus og Østre Havn samt Spritten i Aalborg.
Vi er markedsførende som OPP-leverandør af en stor vifte af danske OPP-projekter og har gennem de senere år opført store og komplekse byggerier i blandt andet Aalborg, Aarhus og København.

A. Enggaard A/S omsætter for 2,3 milliarder kroner om året (2016) og beskæftiger 500 medarbejdere. Virksomheden har hovedkontor i Svenstrup ved Aalborg samt afdelinger i Aarhus og Fredericia.

Virksomhedens historie

Ingeniør Asger Enggaard (senior) startede i 1943 entreprenørfirma i Aalborg. Han udviklede virksomheden gennem en årrække til at blive en af Aalborgs største entreprenørvirksomheder med egenproduktion inden for jord-, kloak-, beton- og murerarbejde. Siden har 2. generation med Jørgen Enggaard og 3. generation med Asger Enggaard (junior) videreudviklet virksomheden, der i dag er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer.

A. Enggaard A/S har gennem alle årene fokuseret entydigt på ansvarlighed. Som familievirksomhed gennem tre generationer bygger vi på stærke familiemæssige traditioner. Det betyder, at vi altid gør det, vi siger, og at vi altid siger det, vi gør.

Nytænkning, kreativitet og fremdrift har altid kendetegnet virksomheden. I generationer har vi været erhvervslivets foretrukne partner ved totalentrepriser og i de senere år har vi været en af forgangsvirksomhederne indenfor OPP. Vi har den økonomiske styrke til at udvikle de projekter, vi tror på. Med baggrund i solide håndværksmæssige traditioner deltager vi i alle former for byggeri.

Vores aktiviteter er forankret omkring totalentreprise, OPP og ejendomsudvikling af byområder, ofte gennem udvikling af egne projekter.
Med A. Enggaard er du sikker på et højt engagement og maksimal ansvarlighed
- Asger Enggaard, direktør

Ledelsen

Asger Enggaard

Direktør Mobil: +45 20 24 83 32
E-mail: [email protected]

Jens Skinnebach

Afdelingschef Aarhus Mobil: +45 61 61 00 82
E-mail: [email protected]

Palle Priska

Afdelingschef Syddanmark Mobil: +45 21 69 08 07
E-mail: [email protected]

Karriere

Hos A. Enggaard kan du gøre karriere inden for en af Danmarks største entreprenørvirksomheder. Vi har en stærk kultur med engagerede og dygtige medarbejdere. Mange af vores medarbejdere har startet et sted i virksomheden og har videreudviklet sig og gennem årene fået mere og mere ansvar.

Vi er altid interesserede i uopfordrede ansøgninger, som du kan maile til [email protected]. Angiv gerne i mailens emnefelt, at der er tale om en ansøgning og evt. også hvilken afdeling henvendelsen er til. Du kan vælge mellem afdelinger i Svenstrup ved Aalborg, Aarhus og Fredericia.
Vi har løbende stillingsopslag her på siden.