Ansvarlighed er en del af vores DNA gennem tre generationer

 

A. Enggaard A/S er en familieejet virksomhed, der sætter langsigtede løsninger og relationer i centrum.

Gennem alle årene har vi fokuseret entydigt på ansvarlighed. Det gælder både ansvaret for vores dygtige medarbejdere og betroede samarbejdspartnere såvel som samfundet – både lokalt og nationalt. Det gælder ikke mindst også ansvaret for byggeriet, hvor vi realiserer projekter med afsæt i solide håndværksmæssige traditioner og aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Karriere
Foto1 Credit Elsebeth Frederiksen

Social ansvarlighed

 

I A. Enggaard tager vi socialt ansvar på flere forskellige niveauer.

Gennem vores lærlingeindsats tager vi del i uddannelsen af fremtidens faglærte arbejdskraft. Vi arbejder også løbende med social inklusion i vores projekter, hvor vi blandt andet hjælper ledige, der er langt fra arbejdsmarkedet, til ordinær ansættelse.

Social bæredygtighed er desuden centralt i vores arbejde med udvikling og drift af hele bydele. Det betyder, at vi har et vedvarende fokus på at sikre gode rammer for fællesskab og byliv, ligesom vi løbende inddrager alle lige fra borgere og kreative ildsjæle til socialt udsatte og kunstnere. Vi samarbejder på tværs allerede tidligt i processen for at skabe den rette vision for det specifikke område. Dette sætter retningen for udviklingen af en sammenhængende bydel med gode byrum, liv mellem husene og ikke mindst plads til fællesskaber.

Miljømæssig ansvarlighed

 

Som resten af samfundet står vi i byggebranchen over for en grøn omstilling i retningen af mere bæredygtige byggerier. Omstillingen er i gang, og branchen bliver løbende introduceret til nye certificeringer og nye løsninger. Bæredygtigt byggeri handler dels om byggefasen, men også dels om at skabe løsninger, der holder på lang sigt.

I A. Enggaard engagerer vi os i omstillingen og samarbejder med nogle af landets førende rådgivere på området. Vi udfordrer løbende os selv ved arbejde med nogle af branchens skrappeste bæredygtighedscertificeringer og tester nye og grønnere løsninger - fx i forhold til genanvendelse af materialer, bevaring og transformation af eksisterende byggerier og sikring af biodiversitet.

6321747Ea6e5da29b9d938f5 Lille Sø

En del af byen

 

I A. Enggaard ser vi os som en del af lokalsamfundet. Det er vigtigt for os, at vi understøtter byens liv med fokus på at bidrage til, at de byer, vi engagerer os i, er rare at bo og leve i. Derfor er vi blandt andet stolt samarbejdspartner hos en række sports- og kulturaktører samt forskellige initiativer og begivenheder. Se et udpluk af vores samarbejder herunder: 

Agfaarhus Logo
Tegnebræt 1
Tegnebræt 1 Kopier
Tegnebræt 1 Kopier 2
Musikkenshus Logo
Tegnebræt 1 Kopier 5
OS
Aalborgpirates Logo
Tegnebræt 1 Kopier 4
AAB Logo
Aalborghåndbold Logo
Tegnebræt 1 Kopier 3
Tegnebræt 1 Kopier 6