Om A. Enggaard A/S

 

A. Enggaard er en familieejet entreprenør- og byudviklingsvirksomhed, som løser opgaver inden for byggeri, anlæg, Offentlige Private Partnerskaber (OPP) og varetager en lang række andre bygge- og ejendomsrelaterede byudviklingsprojekter i hele landet.

A. Enggaard har gennem de seneste 10-15 år bygget videre på sin historiske stærke entreprenør- og projektudviklingsforretning, så virksomheden i dag også er blandt landets førende bygherre- og byudviklingsvirksomheder.

Vores erfarne og tværfaglige organisation har givet os en stærk position i markedet, hvor både borgere, kommuner og langsigtede investorer efterspørger aktører, der tør og kan udvikle områder og bydele ud fra et langsigtet helhedsperspektiv, så de nye bydele bliver velfungerende og sammenhængende med gode og attraktive byrum, rammer for fællesskab og liv.

Sammen med pensionskasser og samarbejdspartnere har vi stor succes med at udvikle attraktive og levende bydele, hvor mange gerne vil bo, og hvor virksomheder etablerer sig.

A. Enggaard A/S omsætter for 2,7 milliarder kroner om året (2022) og beskæftiger 500 medarbejdere. Virksomheden har hovedkontor i Svenstrup ved Aalborg samt afdelinger i Aarhus, Odense og København.

AE Med Blå Tekst

Virksomhedens historie

Ingeniør Asger Enggaard (senior) startede i 1943 entreprenørfirma i Aalborg. Han udviklede virksomheden gennem en årrække til at blive en af Aalborgs største entreprenørvirksomheder med egenproduktion inden for jord-, kloak-, beton- og murerarbejde.

Siden har 2. generation med Jørgen Enggaard og 3. generation med Asger Enggaard (junior) videreudviklet virksomheden, der i dag er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer.

Vores kultur og værdier

A. Enggaard A/S har gennem alle årene fokuseret entydigt på ansvarlighed. Det gælder både ansvaret for vores dygtige medarbejdere og betroede samarbejdspartnere såvel som samfundet på lokalt og nationalt plan.

Som familievirksomhed gennem tre generationer bygger vores virksomhedskultur på stærke familiemæssige traditioner. Det betyder først og fremmest, at vi altid gør det, vi siger, og at vi altid siger det, vi gør.

Vi arbejder ud fra en flad organisationsstruktur med fokus på frihed under ansvar, medindflydelse og plads til personlig udvikling. Vi har fuld tillid til vores medarbejderes faglighed og ser hver enkelt medarbejders bidrag som afgørende for vores samlede succes. Derfor uddelegerer vi glædeligt ansvar og giver vores medarbejdere mulighed for at tage aktiv del i beslutningsprocesserne på tværs af virksomheden.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med arbejdsomhed og holdånd i højsædet, hvor vi altid løfter i flok for at skabe meningsfulde resultater. Sammenhold er derfor en vigtig del af virksomhedens DNA, hvor vi værdsætter det sociale fællesskab og viser omsorg for hinanden.

Vi stiller skarpt på langsigtede løsninger, hvorfor nytænkning, kreativitet og fremdrift altid har været kendetegnende for vores virksomhed. I generationer har vi været erhvervslivets foretrukne partner ved totalentrepriser, og i de senere år har vi været en af forgangsvirksomhederne inden for OPP. Det ser vi en stor stolthed i. Vi besidder den økonomiske styrke til at udvikle og realisere de projekter, vi tror på, og med baggrund i solide håndværksmæssige traditioner deltager vi i alle former for byggeri.

Med A. Enggaard er du sikker på et højt engagement og maksimal ansvarlighed
- Asger Enggaard, entreprenør