Karriere

 

Hos A. Enggaard kan du gøre karriere inden for en af Danmarks største entreprenør- og byudviklingsvirksomheder. Vi har en stærk kultur med engagerede og dygtige medarbejdere. Mange af vores medarbejdere har startet et sted i virksomheden og har videreudviklet sig og gennem årene fået mere og mere ansvar.

I A. Enggaard vil du blive en del af organisation med en stor faglig bredde, hvor vores stærke håndværks- og entreprenørkompetencer gennem de seneste 10-15 år er blevet suppleret af en række nye funktioner og medarbejdere, som ikke beskæftiger sig direkte med byggeri, men fx med drift, bygherrearbejde og bystrategi.

Hos A. Enggaard kan du være med til at sætte præg på danmarkskortet. Vi står bag udviklingen af nogle af landets største og mest prominente byudviklingsprojekter og ejendomme – herunder blandt andet det tidligere Vridsløselille Statsfængsel i Albertslund, Odense indre havn, Sydhavnskvarteret i Aarhus og Stigsborg Havnefront i Aalborg.

Vi har en lang tradition for at tage del i uddannelsen af fremtidens faglærte arbejdskraft og tager både lærlinge, elever og praktikanter under vores vinger. Vi er derfor løbende på udkig efter nye talenter, som har lyst til at blive en integreret del af dagligdagen hos A. Enggaard. 

Vi er altid interesserede i uopfordrede ansøgninger, som du kan maile til [email protected]. Angiv gerne i mailens emnefelt, at der er tale om en ansøgning og evt. også, hvilken afdeling henvendelsen er til. Du kan vælge mellem vores afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og København. 

Vi har løbende stillingsopslag her på siden.

Karriere

Ledige stillinger

15
apr.

Ejendomsadministrator til A. Enggaard i Aalborg

Lokation: Aalborg

Vi søger en ejendomsadministrator til vores voksende portefølje af lejemål. Dette antal er de seneste år vokset støt...

Se stilling
22
apr.

Controller til A. Enggaards ejendomsafdeling i Aalborg

Lokation: Aalborg

Vi søger nu en controller til vores ejendomsafdeling i Aalborg.

Se stilling
03
maj

Ejendomsinspektør til AE Ejendom i Aarhus

Lokation: Aarhus

Vores ejendomsportefølje vokser i takt med, at A. Enggaard A/S opbygger gode, strategiske samarbejder med større inve...

Se stilling
08
maj

Ejendomsadministrator-trainee til A. Enggaards ejendomsafdeling i Aalborg

Lokation: Aalborg

Vi søger nu en ejendomsadministrator-trainee til vores ejendomsafdeling i Aalborg.

Se stilling
29
maj

Serviceorienteret sekretær til A. Enggaards administration

Lokation: Aalborg

Til kontoret i Svenstrup søger vi en serviceorienteret medarbejder til at assistere med daglig telefonpasning og sekr...

Se stilling