Karriere

 

Hos A. Enggaard kan du gøre karriere inden for en af Danmarks største entreprenør- og byudviklingsvirksomheder. Vi har en stærk kultur med engagerede og dygtige medarbejdere. Mange af vores medarbejdere har startet et sted i virksomheden og har videreudviklet sig og gennem årene fået mere og mere ansvar.

I A. Enggaard vil du blive en del af organisation med en stor faglig bredde, hvor vores stærke håndværks- og entreprenørkompetencer gennem de seneste 10-15 år er blevet suppleret af en række nye funktioner og medarbejdere, som ikke beskæftiger sig direkte med byggeri, men fx med drift, bygherrearbejde og bystrategi.

Hos A. Enggaard kan du være med til at sætte præg på danmarkskortet. Vi står bag udviklingen af nogle af landets største og mest prominente byudviklingsprojekter og ejendomme – herunder blandt andet det tidligere Vridsløselille Statsfængsel i Albertslund, Odense indre havn, Sydhavnskvarteret i Aarhus og Stigsborg Havnefront i Aalborg.

Vi har en lang tradition for at tage del i uddannelsen af fremtidens faglærte arbejdskraft og tager både lærlinge, elever og praktikanter under vores vinger. Vi er derfor løbende på udkig efter nye talenter, som har lyst til at blive en integreret del af dagligdagen hos A. Enggaard. 

Vi er altid interesserede i uopfordrede ansøgninger, som du kan maile til [email protected]. Angiv gerne i mailens emnefelt, at der er tale om en ansøgning og evt. også, hvilken afdeling henvendelsen er til. Du kan vælge mellem vores afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og København. 

Vi har løbende stillingsopslag her på siden.

Karriere

Ledige stillinger

20
nov.

Afdelingschef til A. Enggaard A/S i Odense - Byudvikling

Lokation: Odense

A. Enggaard A/S, der er en af Danmarks største entreprenør- og byudviklingsvirksomheder, søger nu en afdelingschef, d...

Se stilling