Ceres Panorama, Aarhus

Ceres Panorama består af 130 ejerlejligheder samt ca. 250 arbejds-pladser til det Rådgivende Ingeniørfirma Niras A/S. Bolighøjhuset er på 20 etager og opført i facadeslebne elementer.

Der er fokus på tilgængelighed og trivsel. Derfor er elementer som de store grønne udearealer, den underjordiske p-kælder og ejen-dommens elevatorer alt sammen faktorer, som er med til at gøre livet i Ceres Panorama behageligt og problemfrit. Ceres Panorama er en del af Ceresbyen.

Uanset om det er byen med alle dens fristelser og muligheder, eller om det er afslapning eller motion på de mange grønne ­arealer. SHL Architects har skabt Ceres Panorama som 4 sammenbyggede, men let forskudte tårne. Sammenspillet mellem de sorte vandrette altan-linjer og de lodrette, hvide bygningskroppe skaber spil og liv og giver bygningen personlighed. Med sine 20 etager bliver facadernes ud-tryk et markant element i byens nye skyline.

Lejlighederne er alle åbne mod deres store altaner. Det betyder, at grænsen mellem ude og inde bliver mere flydende, og der er masser af lys, frisk luft og frit udsyn over hele byen.

Ceres Panorama er et fleksibelt og moderne kvalitetsbyggeri med fokus på enkelthed og funktionalitet. Formålet har fra starten været at skabe boliger, som både er lette at indrette, og som kræver mini-mal vedligeholdelse.

Byggeår
2013 - 2016

Bygherre
Ceres Panorama

Beliggenhed
Ceres Allé 3,
Aarhus C

Ingeniør
Niras A/S

Arkitekt
schmidt / hammer / lassen Architects

Størrelse
12.400 m² boliger
6.000 m² erhvervsbygning