Helheden, Brabrand

HELHEDEN

Velkommen til Helheden – En ny bydel på ca. 70.000 m² i Aarhus med boliger, indkøbsmuligheder og erhverv.

Området ligger på kanten af Åbyhøj og Gellerup og er en ideel placering for den virksomhed, der ønsker kontorerhverv med høj synlighed, fantastisk udsigt og enormt velfungerende infrastruktur for både biler, offentlige transportmidler og bløde trafikanter.

Bydelen kommer til at indeholde en dagligvareforretning, private boliger, erhverv, friplejehjem, et nyt sundhedshus samt en daginstitution.

Helheden er struktureret omkring en indre bygade, der er opdelt af 4 pladser med forskellig funktion i form af ankomstplads, pixiplads med leg og ophold, Torvet, som er et centralt og grønt torv, der desuden fungerer som regnvandsopsamling samt aktivitetspladsen, der aktivere beboere og interessenter i området. Der arbejdes gennemgående med en grøn identitet langs Ringvejen og som forgrener sig ind i parkeringsområderne.

Området er en del af Helhedsplanen, hvor et stort byomdannelsesprojekt pågår for området Gellerup og Toveshøj i Brabrand. Hensigten er at skabe høj arkitektonisk kvalitet og sikre det gode byliv og en ny port til Gellerup, som er under en enorm transformation fra udsat boligområde til multifunktionelt område med urban karakter.

Kontaktperson hos A. Enggaard A/S; Jacob Futterup Sørensen -

tlf. 6163 8399[email protected]

 

Byggeår
2021 - pågår

Størrelse
70.000 m²

Beliggenhed
Kirsten Holsts Gade, Brabrand