Projektteam afleverer forslag til ny masterplan for Vridsløse – kan allerede nu ses på ny hjemmeside

Udviklingen af Vridsløse, Albertslunds nye centrale bydel, er gået ind i en ny, spændende fase. Projektteamet har afleveret forslag til en masterplan til Albertslund Kommune og netop vist den nye kommunalbestyrelse rundt på den store grund. Masterplanen ligger tilgængelig på en ny hjemmeside.

Projektteamet bestående af A. Enggaard, Freja Ejendomme og PKA har afleveret forslag til en masterplan, der skal realisere visionen om at udvikle Vridsløselille Statsfængsel til en levende, grøn og ikonisk bydel med navnet Vridsløse. Masterplanen ventes at blive sendt i offentlig høring i løbet af foråret, og i høringsperioden kan byens borgere og andre interesserede få indblik i planens indhold via en række borgerettede aktiviteter på grunden.

Tirsdag den 8. februar havde projektteamet fornøjelsen af at præsentere forslaget til en masterplan for Kommunalbestyrelsen og direktionen i Albertslund Kommune. Arrangementet blev indledt med en gåtur rundt i området, hvor alle kunne stille spørgsmål, og for mange af kommunalbestyrelsens nye medlemmer var der tale om første besøg på fængselsgrunden. Derefter blev forslaget til masterplanen præsenteret i fængselskirken, der er en af de mange bygninger, som masterplanen lægger op til, at der bevares.

Alle interesserede kan allerede nu se forslaget til masterplanen, som er tilgængelig på projektets nye hjemmeside https://www.vridsløse.dk/ På den nye hjemmeside kan man holde sig opdateret om projektets udvikling, ligesom man kan læse om kommende arrangementer i forbindelse med høringsperioden.

Vi ser frem til de kommende aktiviteter og dialog med alle interesserede.

Faktaboks: Om forslag til masterplan for Vridsløse

• Forslag til masterplan for Vridsløse er udarbejdet af entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard, Danmarks største arbejdsmarkedspensionskasse PKA og statens ejendomsselskab Freja Ejendomme i tæt samarbejde med Albertslund Kommune.

• Arkitekt: Cobe

• Rådgivere: Rambøll og WSP

• Læs mere på projektets nye hjemmeside www.vridløse.dk, og følg os på Instagram Porten_Vridsloese.

Årsregnskab 2023: Faldende men tilfredsstillende resultat henset til et udfordret ejendomsmarked

Nyhed: 23. maj 2024

2023 var endnu et travlt år for A. Enggaard-koncernen præget af store udviklings…

Se nyhed

Ny karrébebyggelse med fællesskab i højsædet skyder op i Gellerup

Nyhed: 02. maj 2024

141 boliger med attraktive fællesfaciliteter er på vej på toppen af Brabrand, hv…

Se nyhed